Ολυμπιακός: Χωρίς Σα και Μασούρα στα Γιάννενα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Χωρίς Σα και Μασούρα στα Γιάννενα

bet365

Χωρίς τους Ζοσέ Σα και Γιώργο Μασούρα, αλλά με τους Ντρέγκερ και Σουντανί στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τον Σα ο οποίος είναι άρρωστος, καθώς και τον Γιώργο Μασούρα ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά το νέο απόκτημα της ομάδας, Ντρέγκερ, αλλά και ο Σουντανί ο οποίος είναι πλέον απόλυτα έτοιμος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 20:20, Novasports1HD).

Αμέσως μετά κ. Πέδρο Mαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου για τα Ιωάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή
Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καφού, Καμαρά, Μπρούνο, Φορτούνης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Σουντανί, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα