Μαρτίνς: «Θα είμαστε πλήρεις και θα έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση»

Μαρτίνς: «Θα είμαστε πλήρεις και θα έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Θα είμαστε πλήρεις και θα έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και στο συνδρομητικό κανάλι για τα δεδομένα του ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά και τον Ρούμπεν Σεμέδο
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε στη NOVA και το γεγονός πως ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους μίλησε δημόσια για τον Ρούμπεν Σεμέδο: «Είναι σημάδι ότι ξέρει καλά το ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι αυτοί οι προπονητές ασχολούνται με δικούς μας ποδοσφαιριστές είναι ένα καλό σημάδι για εμάς. Ο Ζόρζε ξέρει τι είναι καλό. Έχει καλό γούστο και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του».
Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται το ρόστερ είπε: «Θα είμαστε πολύ πλήρεις και θα έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση. Θα μας βοηθήσει πολύ αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα των παικτών που έχουμε σε όλες τις θέσεις».
Για τη συνέχεια της πορείας των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League ο Μαρτίνς ανέφερε πως «θα δούμε πιο κουρασμένες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά καλύτερο ποδόσφαιρο», καθώς ο υψηλότερος ανταγωνισμός θα τις βελτιώσει. Ακόμα μίλησε για την κατάσταση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ και την ανακοίνωση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα