ΑΕΛ: Ελεύθερος ο Καρανίκας

ΑΕΛ: Ελεύθερος ο Καρανίκας

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ελεύθερος ο Καρανίκας

bet365

Ο 28χρονος μπακ και η ΑΕΛ βρήκαν τη χρυσή τομή και έλυσαν τη συνεργασία τους. Οι μάρτυρες Γρηγορίου και Μόρας

Από τα «σήριαλ» του καλοκαιριού ήταν στην ΑΕΛ η σχέση των «βυσσινί» με τον Νίκο Καρανίκα και σήμερα (2/10) έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Πιο συγκεκριμένα εκδικάστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η προσφυγή που είχε καταθέσει ο 28χρονος μπακ κατά της ομάδας και τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ετσι ολοκληρώθηκε μία «διαμάχη» που είχε αρκετές ανακοινώσεις και αντεγκλήσεις, ενώ μεταξύ άλλων μάρτυρας για λογαριασμό της ομάδας ήταν ο τεχνικός της Μιχάλης Γρηγορίου και για τον ποδοσφαιριστή ο Βαγγέλης Μόρας, μέχρι πέρσι αρχηγός της Λάρισας. Ωστόσο το … θέμα δεν τράβηξε και υπήρξαν οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ
Συναινετικά έληξε η αντιδικία λόγω της προσφυγής του Καρανίκα εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Καρανίκας απέσυρε την προσφυγή με την οποία διεκδικούσε και το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς συνολικού ύψους 68.000€ και η ΠΑΕ ΑΕΛ δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιο μαζί του κοινή συναινέσει, καταβάλλοντας σε αυτόν τους μισθούς και τις δόσεις του συμβολαίου του για το διάστημα που μεσολάβησε μετά την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοιού, δηλαδή το ποσό για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο.

Ο συμβιβασμός αυτός εξυπηρετεί και την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού ο ποδοσφαιριστής ήταν ανεπιθύμητος τόσο από τον προπονητή κ. Γρηγορίου, όσο και από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος από σήμερα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, αφού διαφορετικά θα έμενε για ένα ακόμα χρόνο στην ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να χρησιμοποιείται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα