Άρης: Υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο ο Απόστολος Μαρτίνης

Άρης: Υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο ο Απόστολος Μαρτίνης

Gazzetta team
Άρης: Υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο ο Απόστολος Μαρτίνης

bet365

Ο Απόστολος Μαρτίνης εντάχθηκε και επίσημα στον Άρη καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η συμφωνία με τον 19χρονο αριστερό οπισθοφύλακα ήταν δεδομένη, απέμενε μόνο η υπογραφή του συμβολαίου κι αυτό έγινε σήμερα (2/10). Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με ανακοίνωσή της. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Μαρτίνη. Ο 19χρονος διεθνής πλάγιος αμυντικός (γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2001), που μέχρι πρότινος ανήκε στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας», αναφέρει.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Απόστολος Μαρτίνης υποστήριξε ότι έκανε σημαντικό βήμα στην καριέρα του. «Ήρθα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ. Είναι ένα σημαντικό βήμα στη καριέρα μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα