Νέο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικός στα νέα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα (1/10) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος…

Τρίτο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ, καθώς στα τελευταία τεστ βρέθηκε θετικός στον ιό ένας ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου».

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί από την ομάδα, έχει ήδη μπει σε καραντίνα, ενώ όλοι οι παίκτες παρακολουθούνται και θα παρακολουθούνται για τυχόν συμπτώματα και παράλληλα πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο

Μέχρι να προκύψουν δύο επαναληπτικά αρνητικά τεστ ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός, αν και δεν είχε συμπτώματα του ιού, θα μείνει σε καραντίνα και δε θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα