Άρης: «Καλό μήνα» με Ματέο Γκαρσία!

Άρης: «Καλό μήνα» με Ματέο Γκαρσία!

Gazzetta team
Άρης: «Καλό μήνα» με Ματέο Γκαρσία!

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη και η ΠΑΕ Άρης ευχήθηκε… καλό μήνα με μια φωτογραφία του Αργεντίνου με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η συμφωνία του Άρη με τον 24χρονο επιθετικό είναι δεδομένη και με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να υπογραφούν τα επίσημα συμβόλαια και φυσικά να ανακοινωθεί η υπογραφή τετραετούς σύμβασης. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται εξάλλου και ο Θόδωρος Καρυπίδης όπου εκτός της ολοκλήρωσης του deal με τον Ματέο Γκαρσία θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με σκοπό την επίτευξη τουλάχιστον δύο ακόμη μεταγραφικών κινήσεων. Η ΠΑΕ Άρης στάθηκε στη σπουδαιότητα της ημέρας και ευχήθηκε «καλό μήνα» με μια φωτογραφία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα