Άρης: Υπογράφει 4ετές συμβόλαιο ο Ματέο Γκαρσία με απολαβές 1.65εκατ. ευρώ

Άρης: Υπογράφει 4ετές συμβόλαιο ο Ματέο Γκαρσία με απολαβές 1.65εκατ. ευρώ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Υπογράφει 4ετές συμβόλαιο ο Ματέο Γκαρσία με απολαβές 1.65εκατ. ευρώ

bet365

Δεδομένη είναι η συμφωνία του Άρη με τον Ματέο Γκαρσία ο οποίος προβλέπεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1.65εκατ. ευρώ.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επικυρωθεί η συμφωνία του Άρη με τον Ματέο Γκαρσία. Μια υπόθεση η οποία πέρασε από πολλά κύματα και στη διάρκειά της υπήρξαν αντικρουόμενα άρθρα με συνέπεια να «μπερδευτεί» ο απλός φίλαθλος. Γι’ αρκετό καιρό, ο σερβικός Τύπος αμφισβητούσε τόσο τη συμφωνία του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για την πώληση του παίκτη, ενώ μέχρι πρότινος σημείωνε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν βρει σημείο ταύτισης με τον ίδιο τον Αργεντίνο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιστορία περιπλέχθηκε στις έντονες διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η ουσία είναι ότι υπάρχουν δεδομένες συμφωνίες. Αυτή του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα έναντι του ποσού των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ όπου η ομάδα του Βελιγραδίου θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Οι πληροφορίες από την ΠΑΕ Άρης αναφέρουν για ποσοστό της τάξεως του 30%, οι Σέρβοι ισχυρίζονται ότι αυτό ανέρχεται στο 50%.

Η δεύτερη συμφωνία είναι μεταξύ του Άρη και του παίκτη. Γι’ αυτό εξάλλου η αρραβωνιαστικιά του Ματέο Γκαρσία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα με σκοπό να «κλείσει» το σπίτι που θα στεγάσει το ζεύγος. Αυτή η συμφωνία προβλέπει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport», ο 24χρονος θα εισπράξει 450.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 400.000 ευρώ τον δεύτερο και οι συνολικές απολαβές του θα φτάσουν τα 1.650.000 ευρώ.

Ο Άρης, επισήμως, δεν έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος του Ματέο Γκαρσία. Έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία, έχει ξεκαθαρίσει ότι το ζήτημα ήταν καθαρά διαδικαστικό και ότι ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αλλά με τη μορφή διαρροών. Πλέον βέβαια, σειρά θα πάρουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα