ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναθηναϊκός: «Τους έλειψε ο Δώνης, υποψήφιος ο Παντελίδης»

Παναθηναϊκός: «Τους έλειψε ο Δώνης, υποψήφιος ο Παντελίδης»

Παναθηναϊκός: «Τους έλειψε ο Δώνης, υποψήφιος ο Παντελίδης»

Δημοσίευμα από το Ισραήλ με έντονο το… άρωμα από Ελλάδα, υποστηρίζει πως ο Σάββας Παντελίδης είναι υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και αποθεώνει τον Γιώργο Δώνη!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Με αναφορές στον Ντάνι Πογιάτος, τον Γιώργο Δώνη και τον Σάββα Παντελίδη, δημοσίευμα από το Ισραήλ καταγράφει τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Το δημοσίευμα που ξεκάθαρα έχει επηρεαστεί από ελληνικό «δάκτυλο», συνδέει το «τριφύλλι», την Μακάμπι και την επόμενη ημέρα στους «πράσινους» αν φύγει ο Πογιάτος.

Αναλυτικά το κείμενο υπογραμμίζει τα εξής:

«Μετά από ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ο Ντάνι Πογιάτος, βοηθός του Γιόχαν Κρόιφ στην Μακάμπι και προπονητής στην ακαδημία της Ρεάλ, θα φύγει από την ομάδα. Φαίνεται πως τα πρώτα παιχνίδια είναι αρκετά για την διοίκηση της ομάδας που ήδη ξεκινά την διαδικασία για τον νέο προπονητή ενώ τα εγχώρια ΜΜΕ δεν σταμάτησαν να λένε πόσο πολύ έχει λείψει ο νυν τεχνικός της Μακάμπι, Γιώργος Δώνης»

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στα όσα αναφέρονται σε κάποια ελληνικά μέσα για τον Πογιάτος και το κείμενο καταλήγει ως εξής:

«Το όνομα του Σάββα Παντελίδη έχει αρχίσει ήδη να κυκλοφορεί αν δεν υπάρχει αλλαγή στην εικόνα της ομάδας τα επόμενα παιχνίδια. Επίσης υπ’ατμόν είναι και ο Τσάβι Ρόκα, τον οποίο κατηγορούν πως έκανε ισπανική την ομάδα, με τον ερχομό παικτών όπως ο Χουάνκαρ, ο Αντονίτο, ο Αϊτόρ, οι οποίοι απέτυχαν να βοηθήσουν και δείχνουν κακή εικόνα από την αρχή της σεζόν».