Άρης: Μιλάει με Κάτσε

Άρης: Μιλάει με Κάτσε

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Μιλάει με Κάτσε

bet365

Ο Άρης ψάχνει για παίκτη στην μεσαία γραμμή και βρίσκεται προχωρημένες συζητήσεις με τον Εργκίς Κάτσε. Εντός του επόμενου 24ώρου περιμένει οριστική απάντηση από Άντε Τσόριτς.

Στον Άρη φουλάρουν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα δώσει άμεσες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ένας από αυτούς είναι ο Εργκους Κάτσε στο πρόσωπο του οποίου ο Άκης Μάντζιος βλέπει έναν παίκτη που μπορεί να λύσει το αμυντικό πρόβλημα στη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Αλβανός μέσος παραμένει ελεύθερος στην αγορά, προτεραιότητά του ήταν να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά δεν βρήκε την πρόταση που θα ήθελε. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΛ με την οποία είχε 19 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα