Συνάντηση Αλαφούζου με Κλάτενμπεργκ!

Συνάντηση Αλαφούζου με Κλάτενμπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Συνάντηση Αλαφούζου με Κλάτενμπεργκ!

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ έχει πάρει πολύ ζεστά τον ρόλο του αρχιδιαιτητή, προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση και μέσα σε αυτό το πλαίσιο συναντήθηκε την Τρίτη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο.Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα