Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Ο Ρέις αρνήθηκε να παίξει με τη Γκιμαράες»!

Δημήτρης Τομαράς
Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Ο Ρέις αρνήθηκε να παίξει με τη Γκιμαράες»!

bet365

Εξέλιξη που... φωνάζει πως ο Ματέους Ρέις πιέζει για μεταγραφή και να κλείσει στον Ολυμπιακό καθώς ο πρόεδρος της Ρίο Άβε δήλωσε πως ο Βραζιλιάνος μπακ αρνήθηκε να παίξει με τη Γκιμαράες!
Ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, μιλώντας στο Rádio Renascença είπε για τον Ρέις, ο οποίος δείχνει να πιέζει για Ολυμπιακό: «Ο Ρέις αρνήθηκε να παίξει με τη Γκιμαράες. Αρνήθηκε να παίξει την ημέρα του αγώνα. Εμείς δεν δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Ήταν μία μεγάλη έκπληξη για εμάς.
Διαπραγματευόμασταν με τον παίκτη και με μία ομάδα (δεν αποκάλυψε την ομάδα αλλά στην Πορτογαλία μιλούν για τον Ολυμπιακό) και θέλαμε να γίνουν όσο πιο γρήγορα γινόταν οι διαδικασίες. Τον συμβούλευσα να ηρεμήσει και του εξήγησα πως διαπραγματευόμαστε για να φτάσουμε σε συμφωνία.
Δεν θέλω να μιλήσω για άλλα εμπλεκόμενα μέρη. Είναι μία διαδικασία και στο πειθαρχικό σκέλος όπου θα πάρουμε τα μέτρα που πρέπει. Ο ίδιος καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό που έκανε. Δεν ξέρω εάν κάποιος του το υπέδειξε ή όχι. Πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση. Αυτό που έκανε ήταν πολύ σοβαρό. Έδειξε έλλειψη σεβασμού στην ομάδα που του έδωσε τόσα. Τώρα ο παίκτης είναι τιμωρημένος. Εάν εμείς υποχωρήσουμε υπάρχουν και άλλοι παίκτες με προτάσεις και θα πάρουν αυτή την ενέργεια ως παράδειγμα για να κάνουν το ίδιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα