Το... άγγιγμα του Τόρζε (vid)

Το... άγγιγμα του Τόρζε (vid)

Gazzetta team
Το... άγγιγμα του Τόρζε (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ έδειξε (και χθες) κόντρα στον Παναθηναϊκό πως κάθε επαφή του με την μπάλα μπορεί να αποδειχθεί... μοιραία για την αντίπαλη ομάδα. Η ατάκα στον Πινακά που έκανες όλους να γελούν...

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Γκαμπριέλ Τόρζε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κακά τα ψέμματα. Ας μην λησμονούμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει 56 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας και που αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στο παρελθόν σε Serie A και Primera Division. Τον περασμένο Φλεβάρη ήρθε στα μέρη μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, χρειάζονταν χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά στα play out άρχισε να δείχνει μέρος των δυνατοτήτων του.
Πλέον τη νέα χρονιά παρουσιάζεται... ετοιμοπόλεμος. Με προετοιμασία στην πλάτη και πλήρως εγκλιματισμένος στο νέο του περιβάλλον, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει σε θέση να ηγηθεί των «βυσσινί».
Είναι τέτοιος παίκτης που μπορεί να κάνει τη «μισή» ενέργεια και να αλλάξει όλο το ματς, όπως συνέβη στη χθεσινή αναμέτρηση του Αλκαζάρ. Μέχρι το 87' η Λάρισα βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά τότε έδωσε έτοιμο γκολ στον Δημήτρη Πινακά και οι «βυσσινί» έφτασαν στην ισοφάριση.
Τον είδαμε αριστερά, στον άξονα και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν εκείνος που «γέμιζε» στα καρέ των «πράσινων» και δημιουργούσε τους όποιος κινδύνους για την εστία τους. Δεν είναι τυχαίο πως από τα πόδια του έφυγαν χθες όλα τα εύστοχα «βυσσινί» γεμίσματα (3), ενώ ήταν και ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έγιναν τα περισσότερα φάουλ (6).
Μέχρι που φτάσαμε λίγο πριν το φινάλε. Ωραίο κατέβασμα μπάλας και γύρισμα στον πιτσιρικά Πινακά που έσπρωξε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. «Ε, δεν νομίζω να δυσκολεύτηκες να σκοράρεις...», του έλεγε ο Ρουμάνος μετά τον αγώνα και άπαντες έσκασαν στα γέλια. Αλλωστε και εκείνος σε όποιον του έδινε συγχαρητήρια, στέκονταν σε άλλα δύο πράγματα και όχι στον εαυτό του. «Σημασία έχει που δεν έχασε η ομάδα και ήταν καλό για τον μικρό (σ.σ. τον Πινακά) που έβαλε γκολ». Για τον ίδιο δεν... κράτησε τίποτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα