Άρης: Ο Παναθηναϊκός και τα διλήμματα για την 11αδα

Άρης: Ο Παναθηναϊκός και τα διλήμματα για την 11αδα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Παναθηναϊκός και τα διλήμματα για την 11αδα

bet365

Η αμφιβολία για τη συμμετοχή των Λούκας Σάσα, Εμάνουελ Σάκιτς σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές αδυναμίες που παρουσίασε ο Άρης (και) στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκαλούν πολλά διλήμματα για το βασικό σχήμα των «κίτρινων» στον εκτός έδρας (4/10, 16:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην παρούσα στιγμή, ο Άκης Μάντζιος θέλει να ξέρει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Ο Λούκας Σάσα ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό (στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ), αντικαταστάθηκε και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Εμάνουελ Σάκιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δάχτυλο του αριστερού χεριού του και δεν υπάρχει εκτίμηση για το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Ενδεχομένως να στοιχειοθετήσει ρίσκο πιθανή επιστροφή του πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Η αμφιβολία για τη συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών μπαίνει στο… ίδιο καζάνι με τη δυσλειτουργία που χαρακτηρίζει τον Άρη στους επίσημους αγώνες και κυρίως, με το σαφέστατο πρόβλημα που υπάρχει στην αμυντική γραμμή. Στον αγώνα με τον ΠΑΣ έγινε αντιληπτό ότι Δεληζήσης και Ντάτκοβιτς είναι αδύνατο να συνυπάρξουν στο κέντρο της άμυνας πράγμα που σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος, είτε θα πρέπει να δώσει φανέλα βασικού στον Πέτρο Μπαγκαλιάνη είτε να επαναφέρει τον Λίντσεϊ Ροζ στη φυσική θέση του, όπως έπραξε δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ένα ακόμη δίλημμα αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Αν δηλαδή θα υποστηριχθεί ο Χουλιάν Κουέστα έπειτα από την κακή εμφάνισή του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ή θα δοθεί η ευκαιρία στον Ζακαρί Μπουσέ. Αυτό το σενάριο συζητείται στο εσωτερικό του Άρη και μένει να ληφθεί οριστική απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα