ΠΑΟΚ: Τακτική με φόντο τ’ αστέρια! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τακτική με φόντο τ’ αστέρια! (pics)

bet365

Η Τούμπα «ντύθηκε» από το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) στα χρώματα του UEFA Champions League και σ’ ένα σκηνικό γεμάτο από… αστέρια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετράνε αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης (30/9) κόντρα στην Κρασνοντάρ ένα βήμα πριν από την είσοδό τους στους ομίλους του UEFA Champions League.

Η Τούμπα πήρε… χρώμα Champions League και σ’ αυτό το σκηνικό προπονήθηκαν τη Δευτέρα (28/9) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Κανονικά πήραν μέρος στην προτελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κάρολ Σφιντέρσκι.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για τον τελικό κόντρα στην Κράσνονταρ συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Δικεφάλου και μάλιστα γίνεται σε διπλό ταμπλό. Η ομάδα προετοιμάζεται αγωνιστικά, ενώ τηρεί και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η UEFA.

Το πρωί της Δευτέρας (28.09) το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid 19, ενόψει της μάχης με την ρώσικη ομάδα.

Το απόγευμα σειρά είχε η δουλειά στο γήπεδο. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κάρολ Σφιρντέρσκι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, συμμετείχαν σε ολόκληρη της προπόνηση και είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30.09, 22:00).

Εκτός μάχης είναι μόνο ο Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τρίτη (29.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα