Άρης: Οι συζητήσεις με τον Ουάρντα και το «stop» από τον ΠΑΟΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Οι συζητήσεις με τον Ουάρντα και το «stop» από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα επιβεβαίωσε τις επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά αυτό το deal δεν έγινε ποτέ καθώς ο ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει στον Αιγύπτιο ότι δεν θα τον άφηνε να πάει στον Άρη.

Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή χρονολογείται από τα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Εκφράστηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα του Άρη και μάλιστα δεν δίστασε να το ομολογήσει δημοσίως σ’ εκείνη την κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει με τον Άγγελο Χαριστέα στις αρχές του Αυγούστου. Για την ακρίβεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε πει ότι… «αν μπορώ να πάρω τον Ουάρντα, θα τον πάρω». Αυτή η πρόθεση δεν εκφράστηκε τυχαία. Ειδικότερα, στην πρώτη μεταγραφική σύσκεψη του καλοκαιριού (μεταξύ των Καρυπίδη-Χαριστέα και Μίκαελ Ένινγκ) ο πρώτος είχε ανοίξει το κεφάλαιο «Ουάρντα» και για την ακρίβεια είχε αναφερθεί στην προοπτική απόκτησής του.

Οι συζητήσεις με τον Αμρ Ουάρντα έγιναν με την προϋπόθεση αποδέσμευσής του από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο (όπως δήλωσε και ο ίδιος ο παίκτης) ευθύς εξαρχής ο Δικέφαλος του ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον άφηνε ελεύθερο για να πάει στον Άρη. Ο Ουάρντα σημείωσε επίσης ότι δεν θα μπορούσε να πάει είτε στον Άρη είτε στον Ολυμπιακό λόγω της γνωστής αντιπαλότητας με τον ΠΑΟΚ αλλά και για λόγους σεβασμού απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα