Άρης: Ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε τον Ματέο Γκαρσία στην ευρωπαϊκή λίστα του!

Άρης: Ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε τον Ματέο Γκαρσία στην ευρωπαϊκή λίστα του!

Gazzetta team
Άρης: Ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε τον Ματέο Γκαρσία στην ευρωπαϊκή λίστα του!

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε τον Ματέο Γκαρσία στην ευρωπαϊκή λίστα του σ’ ένα ακόμη επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση πώλησης του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή.

Build A Bet στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Αναμφίβολα, η κίνηση του Ερυθρού Αστέρα προκάλεσε αίσθηση εκτός κι αν έγινε εκ παραδρομής.

Την ώρα που από την ΠΑΕ Άρης διαρρέει ότι εντός των επόμενων ωρών ο Ματέο Γκαρσία θα είναι στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση όλων των διαδικαστικών αλλά και για να ενσωματωθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα των «κίτρινων», ο Ερυθρός Αστέρας… τάραξε τα νερά δηλώνοντας τον ποδοσφαιριστή στην ευρωπαϊκή λίστα.

Μάλιστα, η παρουσία του Αργεντίνου προκάλεσε αίσθηση και στα ΜΜΕ της Σερβίας όπως επίσης και η αντίστοιχη του Μίλαν Πάνκοφ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και θεωρείται ότι δεν έχει μέλλον στον Ερυθρό Αστέρα.

Για την ακρίβεια, προσπαθούν να ερμηνεύσουν αυτήν την κίνηση της ομάδας του Βελιγραδίου καθώς έχουν την αίσθηση ότι η πώληση του παίκτη στον Άρη έχει ολοκληρωθεί, ενώ τα περισσότερα δεν έχουν υιοθετήσει και τις πληροφορίες που αναπτύχθηκαν περί ενδιαφέροντος ομάδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα