ΑΕΛ: Χωρίς Ζίζιτς, Νούνιτς με Παναθηναϊκό

ΑΕΛ: Χωρίς Ζίζιτς, Νούνιτς με Παναθηναϊκό

Gazzetta team
ΑΕΛ: Χωρίς Ζίζιτς, Νούνιτς με Παναθηναϊκό

bet365

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει στους τραυματίες Ζίζιτς και Νούνιτς.

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ζίζιτς και Νούνιτς, ενώ εκτός έμεινε ο Βινίσιους που δεν υπολογίζεται, αλλά και οι Λουφάκης, Στοΐνοβιτς, Γλύνος.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδη, Μιχαήλ, Μούζεκ, Μπέρτο, Γρηγορόπουλο, Μαϊδανό, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Σπάρβ, Χαλάτση, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακά, Τόρζε, Τρούγιτς, Πλατέλλα, Ντουρμισάι και Ζαχαράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα