Τζέκο: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Τζέκο: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Gazzetta team
Τζέκο: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

bet365

Ο χαφ του Αρη σχολίασε πως οι «κίτρινοι» δεν έχουν ακόμη βρει τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο
Ο Αρης «άφησε» σήμερα (27/9) δύο βαθμούς μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Τζέκο στάθηκε στην αντίδραση των «κίτρινων» από όταν έμειναν με 2-0 πίσω στο σκορ. «Είναι πολύ σημαντικό να μην πετάμε βαθμούς. Ειδικά στην έδρα μας. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, ίσως να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες, κρατάμε το θετικό ότι αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όμως ήμασταν μια ομάδα με νέο προπονητή, που ψάχνει τα πατήματα και τον ρυθμό της. Είχαμε λίγο διάστημα για να δουλέψουμε από την αλλαγή και έπειτα», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Σαν ποδοσφαιριστής ο στόχος σου είναι να αποδίδεις στο γήπεδο. ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και να ανταποκρινόμαστε στις οδηγίες του. Χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να δείξουμε την δουλειά μας στο χορτάρι. Η αντίδραση μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι, σίγουρα θα θέλαμε την νίκη, όμως δείξαμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και όλες τις καταστάσεις», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα