Δεληζήσης: «Αναμενόμενος ο αποκλεισμός, έγιναν πολλά λάθη» (vid)

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Αναμενόμενος ο αποκλεισμός, έγιναν πολλά λάθη» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης έκανε απολογισμό των όσων έγιναν στον Άρη το καλοκαίρι, στάθηκε στην εικόνα της ομάδας αλλά και σε πρόσωπα όπως οι Γιάννης Φετφατζίδης, Μίκαελ Ένινγκ.

Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στον αποκλεισμό της ομάδας στο Europa League. «Ήταν μεγάλο πλήγμα. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Ήταν όμως και αναμενόμενο όπως παρουσιαζόμασταν στα προηγούμενα φιλικά. Είχε χτυπήσει το καμπανάκι αλλά κάποιοι δεν το άκουσαν. Στοίχισε, οικονομικά και ψυχολογικά. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε πίσω. Κάθε Κυριακή, να παρουσιαζόμαστε ως Άρης. Η ομάδα στην Ευρώπη παρουσιάστηκε απροετοίμαστη. Φέραμε από μόνοι μας ένα πρόβλημα στην ομάδα. Παίκτες έπαιζαν σε διαφορετικές θέσεις. Δεν είχαν την εμπειρία, ειδικά για αυτό το ματς. Έγιναν πολλά λάθη. Αυτό που θεωρώ ότι έγινε μετά, οι αποχωρήσεις, δεν μας επηρέασαν. Η ομάδα δεν έβαλε το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια», είπε.

Αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ αλλά και την αντίδραση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο. «Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΣ. Δεχθήκαμε δύο κρύα γκολ, όμως κρατάμε την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου, με πολύ πίεση. Όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω αλλά χάσαμε ένα ημίχρονο. Όπως είπα στους συμπαίκτες μου στην ανάπαυλα, δεν γίνεται να χάσουμε. Η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργεί αισιοδοξία γιατί παίξαμε σ’ ένα άδειο γήπεδο και το κρύο Χαριλάου δεν μας ευνοεί. Η ομάδα έδειξε καλά σημάδια, αλλά στη διακοπή του Πρωταθλήματος θα πρέπει9 να δούμε τις αδυναμίες μας. Δεν μας βοηθάει και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου γιατί είμαστε μια ποιοτική ομάδα».

Ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε και στον Γιάννη Φετφατζίδη. «Ίσως ήταν το τελευταίο του ματς. Είναι εξαιρετικός παίκτης, ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν τιμή μας που τον είχαμε συμπαίκτη. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζει».

Ρωτήθηκε για τον Άκη Μάντζιο αλλά αναφέρθηκε και στον Μίκαελ Ένινγκ. «Για μία εβδομάδα αλλάξαμε την ένταση στην προπόνηση. Πέρασε κάποια τακτικά κομμάτια. Είναι νωρίς για να δει ο κόσμος βελτίωση. Είναι καλός προπονητής. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους Έλληνες προπονητές. Θέλω να δώσω πολλά ευχαριστώ και στον κ. Ένινγκ για την παρουσία του στην ομάδα. Ήταν κύριος. Μας βοήθησε πολύ και πάνω απ' όλα ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα