Ο Μπρούνο είναι το απόλυτο παράδειγμα νοοτροπίας για όλους

Ο Μπρούνο είναι το απόλυτο παράδειγμα νοοτροπίας για όλους

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπρούνο είναι το απόλυτο παράδειγμα νοοτροπίας για όλους

bet365

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι θέληση και σωστή νοοτροπία παρότι δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση στον Ολυμπιακό.
Όχι προφανώς δεν είναι ένας παίκτης που μπορεί να είναι βασικός στον Ολυμπιακό. Είναι όμως ένας ποδοσφαιριστής παράδειγμα από πλευράς νοοτροπίας. Στον τελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο με τις τόσες ιδαιτερότητες και τις δυσκολίες κλήθηκε να παίξει ως ακραίος μπακ έχοντας πάνω του τον Λιβάια! Σε έναν ρόλο που με βάση το πόσο λίγο ξέρει τη θέση ανταποκρίθηκε.
Ο Μπρούνο κλήθηκε να κάνει το ίδιο το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό, που πάλι δεν είχε τόσο εύκολο έργο. Τα έδωσε όλα και έβγαλε στο γήπεδο ενέργεια και μεγάλη προσπάθεια. Το κυριότερο; Έχει τη σωστή νοοτροπία για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και προσπαθεί να ανταποκρίνεται όπου του ζητηθεί.
Ενδεικτική είναι και η δήλωσή του μετά το παιχνίδι: «Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί. Δεν με πειράζει που θα παίζω. Έπαιξα σε θέση που δεν ήταν η φυσική μου αλλά είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Είμαι ευτυχής να βοηθάω όπου και να παίζω».
Φυσικά για τον 26χρονο Βραζιλιάνο μεγάλη σημασία έχουν και τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό».
Εκεί ακριβώς είναι το κλειδί: θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Και φυσικά σωστή προσέγγιση απέναντι στην ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες. Ο Μπρούνο (με 11 συμμετοχές στον Ολυμπιακό εκ των οποίων σε 3 περιπτώσεις έχει χρησιμοποιηθεί ως ακραίος μπακ) μπορεί να μην είναι ένας παίκτης που έχει την ικανότητα να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό και μπορεί στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό να μην είχε την... λάμψη των πρωταγωνιστών Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Σα, είναι όμως ένας ποδοσφαιριστής με την κατάλληλη νοοτροπία που τον προπονητή του τον έβγαλε ασπροπρόσωπο το τελευταίο διάστημα όταν τον επέλεξε για να αγωνιστεί. Και φυσικά αποτελεί παράδειγμα για όλους.
Υ.Γ. Είχαμε σταθεί στις προάλλες στην επιδραστικότητα του Μαρτίνς. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Πορτογάλος έπαιξε με τουλάχιστον δύο διαφορετικά δύο σχήματα (4-4-2, 4-2-3-1 και 4-3-3) μέχρι να του βγει το ματς όπως το ήθελε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.