Μπρούνο: «Ευτυχής να βοηθάω όπου και εάν παίζω, ήταν υπέροχο που συνυπήρξα με τον Ραφίνια»

Δημήτρης Τομαράς
Μπρούνο: «Ευτυχής να βοηθάω όπου και εάν παίζω, ήταν υπέροχο που συνυπήρξα με τον Ραφίνια»

bet365

Ο Μπρούνο ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά ότι δεν τον πειράζει όπου και να αγωνίζεται αρκεί να βοηθάει τον Ολυμπιακό. Τι είπε για τον Ραφίνια.
Ο Μπρούνο επισήμανε στη NOVA για:
Το ματς με τον Παναιτωλικό: Προσπαθήσαμε και στο α' μέρος να έχουμε πιο καλό ρυθμό. Δεν ήμασταν κακοί απλά βελτιωθήκαμε στο β' μέρος, σκοράραμε και νικήσαμε.
Τις αλλαγές του προπονητή: Νομίζω πως η ομάδα προσπάθησε με πολλούς τρόπους. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε και όχι το πως.
Τη θέση του ακραίου μπακ: Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί. Δεν με πειράζει που θα παίζω. Έπαιξα σε θέση που δεν ήταν η φυσική μου αλλά είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Είμαι ευτυχής να βοηθάω όπου και να παίζω.
Τον Ραφίνια: Ναι είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ένας σπουδαίος παίκτης που τον έβλεπα από την τηλεόραση. Ήταν υπέροχο που έστω και για λίγα λεπτά έπαιξα μαζί του. Που συνυπήρξα.
Τον αγώνα με την Ομόνοια: Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Πάμε για να διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα και πάμε για τη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα