Άρης: Με Φετφατζίδη και Σούντγκρεν η αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Άρης: Με Φετφατζίδη και Σούντγκρεν η αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι στο αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα (27/9, 16:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατ’ επέκταση είναι στην αποστολή.

Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στην Αλ Χορ. Οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την προοπτική ολοκλήρωσης του deal μέσα στις επόμενες ώρες. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν αλλάζει τα αγωνιστικά πλάνα του Άκη Μάντζιου καθώς συμπεριέλαβε τον Γιάννη Φετφατζίδη στην αποστολή κι εκτός απροόπτου τον υπολογίζει και για το βασικό σχήμα.

Σε γενικές γραμμές, ο 51χρονος τεχνικός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Καλείται βέβαια να αποφασίσει για το δεξί άκρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Εμάνουελ Σάκιτς. Για πρώτη φορά (μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα Playoffs) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μια απόφαση η οποία πιστοποιείται την αλλαγή πλεύσης των «κίτρινων» επί της περίπτωσης του Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Λούκας Σάσα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα