«Ο Βέρντε έφτασε Ιταλία, περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Σπέτσια»

Gazzetta team
«Ο Βέρντε έφτασε Ιταλία, περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Σπέτσια»

bet365

Στην Ιταλία για λογαριασμό της Σπέτσια, βρίσκεται ο Ντανιέλε Βέρντε, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του 24χρονου εξτρέμ στην ιταλική ομαδα. Έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις, ΑΕΚ και Σπέτσια έδωσαν τα χέρια για τον δανεισμό του Βέρντε με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, ο Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις μέσα στην ημέρα και μετά να υπογράψει το συμβόλαιο του.

«Ο Ντανιέλε Βέρντε έφτασε στην πόλη σήμερα, μετά θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ θα πάρει 500.000 ευρώ για τον δανεισμό του Ιταλού εξτρέμ (με τη Σπέτσια να καλύπτει και το συμβόλαιό του) και άλλα 600.000 αν ενεργοποιηθεί από την ιταλική ομάδα η οψιόν αγοράς του, κάτι που θα συμβεί υποχρεωτικά μένοντας στη Serie A. Αν η Σπέτσια υποβιβαστεί, θεωρητικά μπορεί να υπάρξει ζήτημα διαπραγμάτευσης, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα