Ολυμπιακός: Εκτός με πρόβλημα στην ποδοκνημική ο Φορτούνης

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Εκτός με πρόβλημα στην ποδοκνημική ο Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης που είχε ενοχλήσεις και πριν το ματς με την Ομόνοια δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς με τους Κύπριους και είναι εκτός πλάνων για τον Αστέρα Τρίπολης.

Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεκάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση ο Φορτούνης έχει υποστεί κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής μετά από ένα χτύπημα στο ματς με την Ομόνοια. Πριν την Ομόνοια ο Έλληνας διεθνής είχε ενοχλήσεις (όπως είχε και ο Μασούρας) αλλά τραυματίστηκε με τους Κύπριους.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Καφού, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Μασούρας, Κάιπερς, Χασάν & Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα