ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα ενόψει Λαμίας

ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα ενόψει Λαμίας

Gazzetta team
ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα ενόψει Λαμίας

bet365

Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα για τον Μάσιμο Καρέρα από το ματς με τη Σεντ Γκάλεν. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν Γαλανόπουλος και Λάτσι.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα από την Ελβετία και αμέσως κατευθύνθηκε στα Σπάτα για να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η προπόνηση.

Οι κιτρινόμαυροι μετά την πρόκριση στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς με τη Λαμία για το 2/2 στο πρωτάθλημα με τον Μάσιμο Καρέρα να μην αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα μετά την αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ευρωπαϊκό ματς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι Γαλανόπουλος και Λάτσι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο το απόγευμα στις 17:30 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Μάσιμο Καρέρα για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα