ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μάντζιος: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής»

Μάντζιος: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής»

Μάντζιος: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη, τα σχέδιά του ενόψει της δικής του πρεμιέρας (27/9, 16:00) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το ζήτημα της ενίσχυσης.

Ο 51χρονος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και αρχικά μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη: «Είναι ωραία συναισθήματα. Eπιστρέφω μετά από 22 χρόνια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τώρα, αυτό είναι ευχάριστο για την ομάδα. Μου δίνεται η ευκαιρία με το τιμ μου να υπηρετήσουμε την ομάδα, της οποίας τις απαιτήσεις γνωρίζω πολύ καλά. Από την πρώτη μέρα ήρθαμε με σκοπό να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε και αναφέρθηκε στις αλλαγές στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει. «Στον αγώνα του Βόλου μετρούσε το αποτέλεσμα, ενώ η ομάδα προερχόταν από έναν αποκλεισμό και ήταν πιεσμένη και αγχωμένη. Κρατάμε τη διάθεση και τους τρεις βαθμούς. Αυτή τη εβδομάδα προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά από τη μία μέρα στην άλλη. Προσθέσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

Ρωτήθηκε για την ενίσχυση της ομάδας και απάντησε ότι... «το ρόστερ είναι καλό, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά. Μέρα με τη μέρα ελπίζω να είμαστε καλύτεροι βάσει των στοιχείων που πρέπει να βελτιωθούμε. Δε θέλω να μιλήσω για  θέσεις όσον αφορά στην ενίσχυση. Συζητάμε με τη διοίκηση και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να καλύψουμε τις θέσεις όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να είμαστε πλήρεις».

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Σουηδό. «Μίλησα μαζί του και είναι παίκτης της ομάδας. Δεν βρέθηκε σημείο επαφής ως τώρα για να αξιοποιηθεί ή να αποδεσμευτεί. Λογίζεται κανονικά, είναι στο χέρι του να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και μου είπε ότι έχει τη διάθεση για να το κάνει».

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί αναφέρθηκε στην περίπτωση του Εμάνουελ Σάκιτς ο οποίος θα απουσιάσει και σκιαγράφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Δεν υπάρχει εικόνα από τον ΠΑΣ, αλλά είναι δουλειά μας να τη βρούμε και τα παιδιά θα είναι απόλυτα διαβασμένα. Είναι μία νεανική ομάδα, έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες. Χρειάζεται προσοχή, κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Με τέτοιους αντιπάλους τα παιχνίδια τα κάνει δύσκολα μόνο ο Άρης, χωρίς να υποτιμούμε τον ΠΑΣ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί από το ξεκίνημα για να κερδίσουμε. Είναι πάντα απρόβλεπτες οι πρεμιέρες, ειδικά για μία ομάδα που δεν έχει παίξει κανένα ματς. Το άγνωστο σε προβληματίζει», είπε και ρωτήθηκε για το αν είχε επαφή με τους Μίκαελ Ένινγκ, Άγγελο Χαριστέα. «Με τον κ. Ένινγκ δε μιλήσαμε. Με τον Άγγελο Χαριστέα μιλήσαμε μία μέρα, αλλά την επόμενη παραιτήθηκε και δεν είχαμε τη δυνατότητα να τα ξαναπούμε».