«Γρήγορος και επιθετικογενής μπακ ο Ντρέγκερ, ιδανικό back up του Ραφίνια» (vid)

«Γρήγορος και επιθετικογενής μπακ ο Ντρέγκερ, ιδανικό back up του Ραφίνια» (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Γρήγορος και επιθετικογενής μπακ ο Ντρέγκερ, ιδανικό back up του Ραφίνια» (vid)

bet365

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος, Ιλιές Μπεν Σαλάχ σκιαγράφησε στο gazzetta.gr το αγωνιστικό προφίλ του Μοχάμεντ Ντρέγκερ που έκλεισε ο Ολυμπιακός. «Βασικός μπακ στην εθνική Τυνησίας, μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Γρήγορος με εξαιρετική φυσική κατάσταση».

Μια ακόμη εκκρεμότητα αναφορικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού διευθετείται με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ενισχύονται στο δεξί άκρο της άμυνας με την απόκτηση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Ο Γερμανοθρεμμένος Τυνήσιος διεθνής, έρχεται από την Φράιμπουργκ, ενώ την περυσινή σεζόν «ψήθηκε» για τα καλά στη Bundesliga καταγράφοντας 18 συμμετοχές με την Πάντερμπορν, στην οποία είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.

Ο Ντρέγκερ προορίζεται για να δώσει ανάσες στον Ραφίνια, αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Diwan FM, Ιλιές Μπεν Σαλάχ έκανε λόγο για έναν επιθετικογενή μπακ, ο οποίος στην εθνική Τυνησίας αγωνίζεται και ως εξτρέμ, τονίζοντας πως συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για να καλύψει την θέση του Ραφίνια εάν και όποτε χρειαστεί.

«Από τον Νοέμβριο του 2018 έχει αγωνιστεί 13 φορές με την εθνική Τυνησίας έχοντας κληθεί έκτοτε σχεδόν σε όλα τα ματς. Είναι ο βασικός δεξιός μπακ της Τυνησίας αν και στο Κόπα Άφρικα χρησιμοποιήθηκε ως δεξί εξτρέμ. Πρόκειται για έναν σύγχρονο δεξιό μπακ, οποίος φημίζεται για την ταχύτητα του, αλλά και το επιθετικό παιχνίδι του. Επίσης έχει καλή τεχνική κατάρτιση τηρουμένων των αναλογιών.

Είναι ο μπακ που δεν έχει το μυαλό του μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά στο πως θα βγάλει μπροστά την ομάδα του. Από το ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίζεται στη Γερμανία και ως εκ τούτου η φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετική. Έχει εμπειρία από Bundesliga παίζοντας σε 18 ματς με την Πάντερμπορν, δίχως να καταφέρει να αποτρέψει τον υποβιβασμό του συλλόγου.

Από την στιγμή που υπάρχει ο Ραφίνια στη δεξιά πλευρά της άμυνας για τον Ολυμπιακό θεωρώ πως ο Ντρέγκερ είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να τον αντικαθιστά όποτε χρειάζεται, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί ως εξτρέμ από τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει καταγράψει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει παραστάσεις τόσο από την παρουσία του στη Bundesliga, όσο και από τα ματς με την εθνική Τυνησίας».

Δείτε τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα