ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι στο Βόλο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι στο Βόλο

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (25/9) και δεν υπολογίζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος για την 3η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

H… αποκάλυψη για την απουσία των δύο ποδοσφαιριστών έγινε από τον ίδιο τον Αμπέλ Φερέιρα στις καθιερωμένες δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

Όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόσο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όσο και ο Κάρολ Σφιντέρσκι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και γι’ αυτό το λόγο δεν συμμετείχαν στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (25/9).

Αυτομάτως τέθηκαν νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα απαρτίζουν την αποστολή του «Δικεφάλου» για το παιχνίδι του «Πανθεσσαλικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα