Μπακογιάννης: «Ο κορονοϊός έβγαλε εκτός προγραμματισμού το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Μπακογιάννης: «Ο κορονοϊός έβγαλε εκτός προγραμματισμού το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Μπακογιάννης: «Ο κορονοϊός έβγαλε εκτός προγραμματισμού το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Δήμαρχος Αθηναίων σε ακόμα μια τοποθέτησή του για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, αιτιολόγησε την καθυστέρηση των ανακοινώσεων στην προσπάθεια να καταπολεμηθεί η πανδημία και τα ζητήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η πόλη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Αθήνα 9,84 για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και του Παναθηναϊκού:

«Γιατί έχουμε και την πανδημία. Γιατί έχουμε και τον κορωνοϊό. Γιατί η πόλη αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα. Διότι η πόλη αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν τον προγραμματισμό μας. Γιατί για να γίνουν όλα αυτά που σας περιέγραψα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναγκαστικά κάποια άλλα βγήκαν εκτός προγραμματισμού.

Σε κάθε περίπτωση για μας η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να μείνω εδώ και να μην το πάω παραπέρα. Η δικιά μου άποψη είναι αυτό που συζητάμε να μετουσιωθεί σε κάτι απτό, μετρήσιμο και ορατό. Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα