Άρης: Ο Μάντζιος βάζει τον Σούντγκρεν στο πλάνο της ομάδας

Άρης: Ο Μάντζιος βάζει τον Σούντγκρεν στο πλάνο της ομάδας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Μάντζιος βάζει τον Σούντγκρεν στο πλάνο της ομάδας

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιστρέφει στο προπονητικό πλάνο με απόφαση του Άκη Μάντζιου κι έπειτα από συζήτηση που είχε ο τελευταίος με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Στο πλαίσιο των προσωπικών επαφών του Άκη Μάντζιου με τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ο 51χρονος τεχνικός είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν ούτως ώστε να αλιεύσει τις σκέψεις του και να μάθει τους λόγους για τους οποίους ήταν εκτός ομάδας. Ο Σουηδός κατέθεσε τις ενστάσεις του για την κατάσταση που υπήρχε στον Άρη στο προηγούμενο διάστημα και ακούγοντας τον Άκη Μάντζιο να του λέει ότι τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της συνέχειας, ο Σούντγκρεν απάντησε ότι θέλει κι αυτός να επιστρέψει στην ομάδα.

Επί της ουσίας, ο 29χρονος ποδοσφαιριστές επιστρέψει στο πλάνο του προπονητή με την προοπτική κάλυψης (αρχικά) του χαμένου διαστήματος καθώς δεν συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και το δεδομένο ότι θα του δοθεί ευκαιρία όταν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα