ΟΑΚΑ: Έτοιμος ο νέος αγωνιστικός χώρος

Κώστας Ζάλιαρης
ΟΑΚΑ: Έτοιμος ο νέος αγωνιστικός χώρος

bet365

Τρεις μέρες πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λαμία στο ΟΑΚΑ, ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου είναι πλέον απόλυτα έτοιμος προς χρήση.

Το Ολυμπιακό Στάδιο χρειάστηκε να υποβληθεί σε εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου που είχε παρουσιαστεί σε πολύ κακή κατάσταση μετά το καλοκαίρι.

Ξηλώθηκε το χορτάρι και οι εργασίες «έτρεξαν» από τις αρχές του μήνα, με αποτέλεσμα να είναι πλέον έτοιμο προς χρήση, με την ολοκλήρωση του έργου να γίνεται από μια από τις καλύτερες εταιρείες, σε ταχύτατο χρόνο, βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν.

Ούτε ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να παίξει ακόμα εκεί, αφού είχε πρεμιέρα στην Τρίπολη και δεν αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα λόγω της άδειας που έχει η «ελαφρά ταξιαρχία», ενώ, η ΑΕΚ είχε τον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο κι έπειτα έπαιξε στο Αγρίνιο.

Πλέον, η «Ένωση» θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Λαμία το βράδυ της Κυριακής, ενώ, οι «πράσινοι» παίζουν εντός έδρας την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα