«Ο ΟΦΗ κινείται για Ρετέγκι» (vid)

«Ο ΟΦΗ κινείται για Ρετέγκι» (vid)

Gazzetta team
«Ο ΟΦΗ κινείται για Ρετέγκι» (vid)

bet365

Στην Αργεντινή μετέδωσαν πως οι Κρητικοί επιθυμούν να αποκτήσουν τον 22χρονο φορ της Μπόκα Τζούνιορς
Η απόκτηση του Νεμάνια Σολίς από την Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται πως έφερε τον ΟΦΗ κοντά τους «σενέισες» και πλέον είναι να πιθανό και άλλος παίκτης να κάνει το δρομολόγιο Λα Μπομπονέρα-Γεντί Κουλέ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται στην Αργεντινή, καθώς σήμερα (23/9) μεταδόθηκε εκεί πως οι Κρητικοί έκαναν πρόταση για την απόκτηση του Ματέο Ρετέγκι, η οποία και συζητιέται από την πλευρά της Μπόκα (δανεισμός με οψιόν αγοράς). Πρόκειται για τον 22χρονο φορ, ο οποίος το 2018 έγινε επαγγελματίας και πέρσι ήταν δανεικός στην Εστουδιάντες (16/3).
Εκτός του νεαρού στράικερ (διεθνής με την Κ20 της χώρας του), τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως από το Ηράκλειο ζήτησαν με ανάλογο καθεστώς και τον συμπαίκτη του Βάλτερ Μπου (27χρονος στράικερ), αλλά η Μπόκα δεν αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση που της έγινε.
Απομένει πλέον να δούμε τι θα συμβεί με το μεταγραφικό «μέτωπο» που αποκάλυψαν οι Αργεντινοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα