Παναθηναϊκός: Πρόβλημα πριν την πτήση για Αντονίτο

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα πριν την πτήση για Αντονίτο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα πριν την πτήση για Αντονίτο

bet365

Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι όχι εντός της ημέρας, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα ταξιδέψει για την Αθήνα ο Αντονίτο έπειτα από πρόβλημα που προέκυψε στο αεροδρόμιο!

Ο έμπειρος μπακ που άφησε τη Βαγιαδολίδ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αναμένεται στην χώρα μας το αργότερο μέχρι και το τέλος της εβδομάδας έπειτα από το πρόβλημα που προέκυψε λίγο πριν την επιβίβασή του στο αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα.

Στον έλεγχο, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ζήτησαν έγγραφα διαφορετικά από αυτά που είχε ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζέρ του, αναφορικά με τον κορονοϊό κι έτσι τώρα θα πρέπει να διευθετηθεί το γραφειοκρατικό ζήτημα και να προγραμματίσουν νέα πτήση προς Ελλάδα τις επόμενες μέρες...

Η πλευρά του παίκτη έχει επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό που προσπαθεί να βοηθήσει στο θέμα των εισιτηρίων...

Διαβάστε επίσης:

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Αντονίτο πριν το ταξίδι στην Αθήνα (pic)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα