Άρης: Προσωπικές επαφές μεταξύ Μάντζιου και παικτών

Άρης: Προσωπικές επαφές μεταξύ Μάντζιου και παικτών

Gazzetta team
Άρης: Προσωπικές επαφές μεταξύ Μάντζιου και παικτών

bet365

Οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές είναι στις προτεραιότητες του ‘Άκη Μάντζιου και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία.
Πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, εντός της εβδομάδας ο Άκης Μάντζιος θα επιδιώξει να ολοκληρώσει κύκλο προσωπικών επαφών με τους παίκτες ούτως ώστε να καταγράψει τις σκέψεις τους για την ομάδα αλλά και την ψυχοσύνθεσή τους. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη συζήτησε με τους Μπρούνο Γκάμα, Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια, Λούκας Σάσα, Τόνι Ντάτκοβιτς και Τζέιμς Τζέγκο, ενώ στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Πέραν των απόψεων των παικτών, ο 51χρονος τεχνικός θέλει να περάσει και τις δικές του σκέψεις για την ομάδα. Εκτιμά εξάλλου ότι η ομάδα έχει το απαιτούμενο επίπεδο ποιότητας το οποίο όμως δεν έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα