Στο τέλος, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, πρυτάνευσε η λογική!

Στο τέλος, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, πρυτάνευσε η λογική!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Στο τέλος, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, πρυτάνευσε η λογική!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την σωστή απόφαση του Παναθηναϊκού να συμφωνήσει με την NOVA και να διασφαλίσει το μοναδικό σημαντικό έσοδο της σεζόν που τρέχει!

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το γιατί ο Παναθηναϊκός έπρεπε να συμφωνήσει με την NOVA και να διασφαλίσει το μοναδικό σημαντικό έσοδο της σεζόν που τρέχει, το είχαμε εξηγήσει διεξοδικά σε τούτη την γωνιά όταν έπρεπε και όχι σήμερα που είναι της… μόδας, την ίδια στιγμή που δεξιά και αριστερά το εγχείρημα του «Παναθηναϊκός tv» παρουσιαζόταν σαν την ανακάλυψη της Αμερικής από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ήταν έτοιμος να ρισκάρει τα σίγουρα λεφτά του συνδρομητικού!

Επαναλαμβάνουμε στην πιο «περίεργη» και επικίνδυνη εποχή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας και παράλληλα στην πιο δύσκολη εποχή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, όπου η πλατιά μάζα των φιλάθλων έχει γυρίσει την πλάτη και θα επιστρέψει μόνο όταν ο σύλλογος γίνει κανονικός. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε είναι σωστό είτε όχι.

Ένα μήνα μετά και έπειτα από δική της πρωτοβουλία, η «πράσινη» ΠΑΕ άνοιξε νέο κύκλο διαπραγμάτευσης και συμφώνησε με το συνδρομητικό της Κάντζας, σε μια απόλυτα σωστή απόφαση, η οποία διασφαλίζει μίνιμουμ 6 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μπορούν να φτάσουν και τα 7 βάσει των μπόνους που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τα στοιχεία της συμφωνίας μπορείτε να τα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Με αυτή την κίνηση, η ΠΑΕ εξασφάλισε το 90% του φετινού μπάτζετ του ποδοσφαιρικού τμήματος και «γέμισε» τον φάκελό της ενόψει της ευρωπαϊκής αδειοδότησης.

Έστω και στο… 90’, πρυτάνευσε η λογική. Πολλές φορές σε τούτη την γωνιά έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική στην διοίκηση της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μιας και είναι τόσο ενεργός σε όλα τα μέτωπα, μήπως να ζητούσε και μια συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την κατρακύλα της σεζόν 2017-2018;

Σε αυτό το κομμάτι, λοιπόν, όσο και αν το έκανε με βαριά καρδιά γιατί πίστευε στο «Παναθηναϊκός tv», έπραξε το σωστό με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μπορεί να είχε προσδοκίες(όχι συμφωνίες) για σίγουρα έσοδα αρκετών εκατομμυρίων, μπορεί να είχε μελέτες στα χέρια του αλλά άπαντες γνώριζαν πως τα όποια πιθανά και όχι εγγυημένα έσοδα ήταν συνυφασμένα με την συμμετοχή του κόσμου, η οποία ήταν σε άμεση συνάρτηση με την πορεία της ομάδας. Αν είχε σίγουρα 5 ή 6 εκατομμύρια ευρώ από εμπορικές συμφωνίες, προφανώς και δεν θα επέστρεφε στην Nova.

Η εικόνα από τις συνδρομές μέχρι και το πρωί της Τρίτης ήταν απογοητευτική για εκείνους που πίστευαν στο πρότζεκτ. Παράπεμπε σε ομάδα που παλεύει να σώσει την κατηγορία και όχι στον Παναθηναϊκό. Είπαμε και παραπάνω. Ο κόσμος είναι «παγωμένος» και αυτό δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη, αμφιβάλλω αν μπορεί να αλλάξει χωρίς αλλαγή ιδιοκτησίας.

Η συμμετοχή στο φιλικό με τον Λεβαδειακό (πρέπει να ζεις εκτός Ελλάδος για να βάζεις χρέωση 2.5 ευρώ σε φιλικό μετά από την γκέλα στην πρεμιέρα της Τρίπολης) ήταν η χαριστική βολή, καθώς η ΠΑΕ μπήκε και… μέσα από την παραγωγή της αναμέτρησης. Οι «φωνές» εντός της εταιρίας για εξασφάλιση συμφωνίας με την Nova έγιναν ακόμη πιο δυνατές, είχαν ακόμη περισσότερα επιχειρήματα για να ρίξουν στο τραπέζι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε αυτό που έπρεπε. Το αυτονόητο για το καλό της εταιρίας, δηλαδή...

Από κει και πέρα, όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν, η ύπαρξη και άρτια λειτουργία του «Παναθηναϊκός tv» είναι ένα βήμα μπροστά για το κλαμπ. Μην ξεχνάμε πως θα έχει τους αγώνες της Κ19, των ερασιτεχνικών τμημάτων και φυσικά αρκετό υλικό για να φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στην αγαπημένη του ομάδα. Η εξέλιξη με την Nova δεν πρέπει να στερήσει από το κανάλι την δυνατότητα να αποκτήσει αξιόλογο περιεχόμενο, να μεγαλώσει και να φέρνει και έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.