Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Βιγιαφάνιες!

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Βιγιαφάνιες!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μπήκε στο πρόγραμμα της κανονικής προπόνησης της ομάδας έπειτα από έναν μήνα κατά τον οποίο προσπαθούσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σταδιακά θα μπει στα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος. Επέστρεψε και ο Χουάνκαρ.

Ο Αργεντινός στην επιστροφή του στο «τριφύλλι» δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ, το πρόβλημα που προέκυψε πριν από περίπου έναν μήνα, τον ανάγκασε να περιμένει πολύ για ν' αρχίσει να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς.

Το πρωί της Δευτέρας, ο «Βίγια» ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των υπόλοιπων συμπαικτών του και ολοκλήρωσε με ατομικό. Κανονικά προπονήθηκε και ο Χουάνκαρ που μέχρι και το Σάββατο έκανε ατομικό.

Το μενού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Όσοι έπαιξαν στο φιλικό με τον Λεβαδειακό από την αρχή έκαναν αποθεραπεία, ενώ σε ατομικό επιδόθηκαν οι Πούγγουρας, Εμμανουηλίδης και Χατζηθεοδωρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα