Μαρτίνεζ: «Εκανα φίλους στον Αρη»

Gazzetta team
Μαρτίνεζ: «Εκανα φίλους στον Αρη»

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αντιμετώπισε απόψε με τον Βόλο την πρώην ομάδα του και στάθηκε στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης
Iδιαίτερο ήταν για τον Νίκο Μαρτίνεζ το αποψινό ματς του Βόλου, καθώς με τη φανέλα των γηπεδούχων αντιμετώπισε τον Αρη όπου και ανήκε μέχρι πρότινος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ NOVA
Για την εμπειρία να συναντάς την πρώην ομάδα του:“Ηταν λίγο παράξενο, έκανα φίλους στον Αρη αλλά τώρα οφείλω να κάνω το καλύτερο για τον Βόλο. Πάρα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, αισθάνθηκα όμως έτοιμος να αγωνιστώ για την τωρινή μου ομάδα.”
Για τον αριθμό στη φανέλα του: "Όταν έπαιζα στην Ισπανία το νούμερό μου ήταν το 12, φέρνει καλές εμφανίσεις σε εμένα και θέλω να το κουβαλάω μαζί μου.”
Για το σημερινό παιχνίδι:“Μικρές οι λεπτομέρειες που καθόρισαν το παιχνίδι, κάναμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με τον σωστό τρόπο όμως, τρέχαμε, παλεύαμε για το καλύτερο. Είναι σημαντικό να έχουμε την κατοχή και την είχαμε σήμερα, κάθε φορά που χάναμε τη μπάλα, την διεκδικούσαμε με κάθε τρόπο.”
Για τη νέα του εμπειρία στον Βόλο:“Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αισθάνομαι καλά σε ένα σωματείο που έχει οργάνωση, είναι ο τρόπος που μ’αρέσει να δουλεύω.”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα