Τερζής: «Τους αγαπάω…»

Gazzetta team
Τερζής: «Τους αγαπάω…»

bet365

Ο Τόλης Τερζής αποθεώθηκε από τους παίκτες του Άρη μετά τη νίκη της ομάδας στον Βόλο καθώς τον άρπαξαν στα χέρια τους και τον πέταξαν στον αέρα!

Ο Τόλης Τερζής κάθισε για 3η φορά στον πάγκο του Άρη με τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή και συνέβη αυτό που είχε γίνει και στις δύο προηγούμενες. Οι «κίτρινοι» κέρδισαν. Τη σεζόν 2018-19 αυτό έγινε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρυσι με τον θρίαμβο απέναντι στον Παναθηναϊκό και σήμερα (20/9) στον Βόλο. Γι’ αυτόν τον λόγο αποθεώθηκε εξάλλου από τους παίκτες της ομάδας. «Τους αγαπώ…», απάντησε ο ίδιος στα κανάλια Novasports, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, στάθηκε στην δύσκολη κατάσταση που επικράτησε στην ομάδα έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. «Τα παιδιά άφησαν πίσω το παιχνίδι της Ευρώπης, καθάρισαν το μυαλό τους και άλλαξε η σκέψη τους. Αυτό συζητήσαμε στις δύο ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι το παιχνίδι. Είχαν άλλη διάθεση κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Τα έδωσαν όλα, πάλεψαν πολύ απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πειθαρχημένοι, ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές και τα καταφέραμε», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα.

«Είχαμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση. Ήταν κάποια παιδιά που δεν μπορούσαν να βγάλουν 90πτο. Προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το σκορ μετά το 0-1. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια όπου αυτό προσπαθείς, εκεί εστιάζεις. Κάναμε δύο νίκες κι ελπίζω να συνεχιστεί το σερί απέναντι στα Γιάννινα», είπε και αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. «Η κατάσταση μετά τον αγώνα της Πέμπτης δεν ήταν καθόλου καλή. Απογοητεύσαμε τους πάντες. Από εκεί και πέρα, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχαμε δύο ημέρες προετοιμασίας, τα παιδιά λειτούργησαν ως επαγγελματίες και κοιτάξαμε το παιχνίδι με προσοχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα