Super League Interwetten: Τα βλέμματα σε Λαμία και Βόλο

Κώστας Τόπας
Super League Interwetten: Τα βλέμματα σε Λαμία και Βόλο

bet365

Με τις αναμετρήσεις Λαμία-ΟΦΗ και Βόλος-Αρης, πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League Intewetten.

Το πρώτο τους τρίποντο ψάχνουν Λαμία και ΟΦΗ στο πρωτάθλημα (20/09, 18:15 NOVASPORTS 2). Την προηγούμενη αγωνιστική οι Κρητικοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Παναιτωλικό 1-1 ενώ η Λαμία ηττήθηκε από τον Άρη με 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτή την αγωνιστική οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους αναζητώντας το καλό αποτέλεσμα.

Στην έδρα της, η Λαμία όταν νίκησε τον ΟΦΗ στις 8 Δεκεμβρίου 2019, συμπλήρωνε τρεις νίκες στη σειρά. Από τότε κέρδισε μόνο ένα από τα 10 παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα και 12 συνολικά επίσημα! Νίκησε μόνο τον Παναιτωλικό, ενώ είχε οκτώ ισοπαλίες, τις δύο για το Κύπελλο, και τρεις ήττες.

Οσον αφορά την αποστολή, ο Γιώργος Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, τους Γκούγκα και Χατζηστραβό.

Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκούγκα, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Σαραμαντάς, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βιγάλμπα, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Κωστίκας.

Από την άλλη ο ΟΦΗ θέλει να σηκώσει κεφάλι μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από την Ευρώπη. Θέλει την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα όχι μόνο για ψυχολογικούς αλλά και αγωνιστικούς λόγους. Έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από την 1η Μαρτίου, όταν επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στο Ηράκλειο και εξασφάλισε τα πλέι οφ και την Ευρώπη. Από τότε δεν έχει νίκη σε 11 παιχνίδια, με οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες.
Η αποστολή του Γιώργου Σίμου είναι η εξής: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμαντής, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίνγκος.

Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 2

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΟΦΗ: 1

Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΟΦΗ: 0

Το περσινό παιχνίδι
08.12.2019: Λαμία – ΟΦΗ 2-1
(45’ πέναλτι Τουράμ, 59’ σουτ Δημούτσος – 11’ πέναλτι Ναμπί)

Για το 2Χ2 στο πρωτάθλημα

Μετά τον βαρύ αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα, ο Αρης καλείται να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Βόλο εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει υπηρεσιακό προπονητή, καθώς η νύχτα του αποκλεισμού ήταν και το κύκνειο άσμα του Μίκαελ Ένινγκ. Σήμερα (20/09) θα φιλοξενηθεί από τον Βόλο (20:30, NOVASPORTS 1 HD). Πέρυσι είχε πάει πάλι στην δεύτερη αγωνιστική στο Βόλο και έχασε, αφού ένας άλλος αποκλεισμός στην Ευρώπη, από τη Μόλντε τον είχε επίσης επηρεάσει.

Οσον αφορά τον διάδοχο του Γερμανού προπονητή, μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ακης Μάντζιος.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Ali Adem, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Ο Βόλος από την άλλη Με τη μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι να αποτελεί σπουδαίο ξεκίνημα, αναζητά τη συνταγή των επιτυχιών και στην έδρα του. Η έδρα του δεν ήταν ισχυρό όπλο του στη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στην κατηγορία, όχι ότι κατάφερνε και κάτι σπουδαίο εκτός. Δεν νίκησε στα δύο τελευταία, ενώ έκανε μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Κρητικός, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα, Γέντρισεκ.

Η ιστορία
Νίκες Βόλου: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Άρη: 1

Με γηπεδούχο τον Βόλο
Νίκες Βόλου: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Άρη: 0

Το περσινό παιχνίδι
31.08.2019: Βόλος – Άρης 1-0
(56’ πέναλτι Γέντρισεκ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα