Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Με 3-5-2 και εκπλήξεις από Καρέρα (pic)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Με 3-5-2 και εκπλήξεις από Καρέρα (pic)

Δημήτρης Βέργος
Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Με 3-5-2 και εκπλήξεις από Καρέρα (pic)

bet365

Ο Καρέρα επιλέγει το 3-5-2 για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, αφήνοντας εκτός τον Μάνταλο και ξεκινώντας τον Βασιλαντωνόπουλο. Ντεμπούτο για Χνιντ, Ινσούα και Ανσαριφάρντ.

Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης ξεκινάει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, με τριάδα στην άμυνα τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα, αριστερό μπακ χαφ τον Ινσούα και δεξί μπακ χαφ τον Παουλίνιο.

Στον χώρο του κέντρου, όπως φαίνεται και στον σχηματισμό που δίνει η ΑΕΚ, ο Βασιλαντωνόπουλος παίζει πλάι στον Σιμόες. Ο Λιβάια είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα στην κορυφή.

Ντεμπούτο πραγματοποιούν για την Ένωση οι Χνιντ, Ινσούα και Ανσαριφάρντ.

Η έκπληξη από τον Καρέρα, πέρα από τη χρησιμοποίηση του Βασιλαντωνόπουλου στην ενδεκάδα, έχει να κάνει και με τον Μάνταλο, ο οποίος μένει στον πάγκο. Μαζί του είναι και οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αλμπάνης και Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα