«Μπεϊτάρ και Ολυμπιακός σε επαφές για Κοντέ»

«Μπεϊτάρ και Ολυμπιακός σε επαφές για Κοντέ»

Gazzetta team
«Μπεϊτάρ και Ολυμπιακός σε επαφές για Κοντέ»

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του Ανουάν Κοντέ, σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ.

Έναν ποδοσφαιριστή για μπακ-απ του Ραφίνια αναζητά ο Ολυμπιακός και φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον Αντουάν Κοντέ. Ο 26χρονος μπακ, αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και σύμφωνα με δημοσίευμα στη χώρα η ομάδα έχει ήδη πρόταση των «ερυθρολεύκων» στα χέρια της.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελία «sports.walla.co.il», αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 250.000 ευρώ στην Μπεϊτάρ, η οποία όμως αξιώνει 700.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, πηγαίνουν το ρεπορτάζ ακόμα πιο κάτω, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι», προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με εταίσιες απολαβές 400.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ισραήλ, λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ πέρσι μέτρησε 24 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Κοντέ, παίζει στο Ισραήλ από το 2017 ως δανεικός από την Ρεμς, με την Μπεϊτάρ να τον αγοράζει το καλοκαίρι του 2018 έναντι 500.00 ευρώ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει βγει από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είναι 27 φορές διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα