ΟΦΗ: Ετοιμος για Λαμία (pic)

ΟΦΗ: Ετοιμος για Λαμία (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ετοιμος για Λαμία (pic)

bet365

Οι Κρητικοί δεν θα έχουν τον Φιγκεϊρέδο που κλείνει στην Αλ Ουάσλ, όπως και τους μακροχρόνια τραυματίες τους.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό (20/9) ματς της Λαμίας. Εκτός έμεινε ο Φιγκεϊρέδο που θα «πετάξει» για το Ντουμπάι ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Αλ Ουάσλ, όπως και οι τραυματίες Φερέιρα, Βαζ, Τσιλιανίδης. Συνεπώς, δεδομένου και ότι ο Απόστολος Γιάννου ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα, οι Κρητικοί θα έχουν στο αυριανό παιχνίδι έναν καθαρόαιμο επιθετικό, το νεαρό Γκαργκαλατζίδη!
Η αποστολή του Γιώργου Σίμου είναι η εξής: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμαντής, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίνγκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα