ΠΑΟΚ: «Ματιές στον Κάρλο Μπάρτολετς» (vid)

ΠΑΟΚ: «Ματιές στον Κάρλο Μπάρτολετς» (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Ματιές στον Κάρλο Μπάρτολετς» (vid)

bet365

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα στη Δανία, ο ΠΑΟΚ βλέπει την περίπτωση απόκτησης του Κροάτη δεξιού μπακ της Κοπεγχάγης, Κάρλο Μπάρτολετς.

Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει άμεσα σε δύο μεταγραφικές κινήσεις. Η μια αφορά τη θέση του σέντερ φορ και η άλλη του δεξιού μπακ. Όπως αναφέρεται στη Δανία οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν την περίπτωση του 25χρονου Κροάτη ποδοσφαιριστή, Κάρλο Μπάρτολετς, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Κάρλος Ζέκα και του Μάριου Οικονόμου από το περασμένο καλοκαίρι.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχοντας περάσει από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ο Μπάρτολετς βρέθηκε το καλοκαίρι του 2016 στη Δανία και πιο συγκεκριμένα στη Νόρτζελαντ απ’ όπου τον απέκτησε πέρσι η Κοπεγχάγη καταβάλλοντας 2,67 εκατ. ευρώ.

Με 42 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, 1 γκολ και 5 ασίστ, την περασμένη σεζόν ο Κροάτης μπακ είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Κοπεγχάγης, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2023.

Είναι διεθνής με την εθνική ανδρών της Κροατίας (5 συμ.), ενώ έχει περάσει απ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα