Παρουσίασε την τρίτη και ιδιαίτερη φανέλα της η ΑΕΚ (vid)

Παρουσίασε την τρίτη και ιδιαίτερη φανέλα της η ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τόπας
Παρουσίασε την τρίτη και ιδιαίτερη φανέλα της η ΑΕΚ (vid)

bet365

Τη νέα, ιδιαίτερη και ξεχωριστή τρίτη εμφάνιση που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της παρουσίασε η ΑΕΚ, μέσω των social media, το μεσημέρι της Τετάρτης (16/09).

bwin - Προκριματικά Champions League με μεγάλες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οπως μπορείτε να δείτε κι από το παρακάτω βίντεο, η φετινή τρίτη φανέλα της Ένωσης διαφέρει από προηγούμενες χρονιές, καθώς έρχεται σε μπεζ απόχρωση με γκρι λεπτομέρειες. Πέρυσι και πρόπερσι θυμίζουμε πως το χρώμα ήταν μπλε.

Ετσι, η ΑΕΚ επιστρέφει ξανά σε ανοιχτόχρωμη τρίτη φανέλα, όπως η λευκή που υπήρχε την χρονιά 2017-18, όταν και ο Δικέφαλος κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η φανέλα παρουσιάστηκε πρώτα, μέσω της επίσημης σελίδας «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» στο Facebook.

«Με χρώμα διαφορετικό από τα καθιερωμένα και υψηλά ποιοτικά στάνταρ, η 3η αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 προκαλεί αίσθηση. Στην φανέλα, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα ως δεύτερη εμφάνιση στους ευρωπαϊκούς αγώνες, κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει το επετειακό λογότυπο για τα 20 χρόνια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός της ΑΕΚ», αναφέρει το μήνυμα το οποίο συνοδεύει το παρακάτω βίντεο!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα