ΠΑΟΚ: Ο Ακπομ φεύγει, ο φορ έρχεται… (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Ο Ακπομ φεύγει, ο φορ έρχεται… (pics & vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Ακπομ φεύγει, ο φορ έρχεται… (pics & vids)

bet365

O Τσούμπα Άκπομ ετοιμάζει βαλίτσες για τον (ποδοσφαιρικό) επαναπατρισμό του και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία ταχείας εξεύρεσης επιθετικού ενόψει Κράσνονταρ!

bwin - Προκριματικά Champions League με μεγάλες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η επιθυμία του Τσούμπα Άκπομ έγινε πράξη κι ο Άγγλος, με νιγηριανές ρίζες, επιθετικός ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής στα πάτρια εδάφη. Η Μίντλεσμπρο, με την οποία έχει συμφωνήσει σ' όλα ο ΠΑΟΚ, θα είναι ο έβδομος σταθμός του 24χρονου επιθετικού στο Νησί, μετά τις Άρσεναλ, Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ, Μπράιτον, Χαλ, από τις οποίες πρόλαβε να περάσει, κυρίως ως δανεικός, πριν βρεθεί στην Ελλάδα (μέσω Βελγίου και Σιντ Τρούιντεν) το καλοκαίρι του 2018.

Τότε, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα ποσό πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να διατηρούν ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης για μεταγραφή σε ομάδα της Αγγλία. Το ίδιο θα κάνει και ο «Δικέφαλος» στο «deal» που κλείνει από ώρα σε ώρα με την «Μπόρο», τη δεύτερη ομάδα, μετά την Μπράιτον την σεζόν 2016-17, στην καριέρα του Άκπομ, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Championship.

Ο Άγγλος φορ ήταν καθοριστικός και στα δύο παιχνίδια, με Μπεσίκτας και Μπενφίκα, στα προκριματικά του Champions League. Προφανώς και δεν περίμενε τη χτεσινή εμφάνιση, όπου έχει συμμετοχή με την καθοριστική πάσα στη φάση του 1-0, για να συμφωνήσει με την ομάδα του Βόρειου Γιορκσάιρ, η οποία την ίδια ώρα γνώριζε την ήττα από την Μπάρνσλεϊ (0-2) για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο αγαπημένος «Τσούμπι» θα αποχαιρετήσει την Τούμπα και τους φίλους που έκανε στη Θεσσαλονίκη, μετά από 79 αγώνες, 18 γκολ και 9 ασίστ. Θα μείνουν χαραγμένα τα γκολ του στο ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και το «βολ πλανέ» του στον τελικό με την ΑΕΚ το 2019, όπου χάρισε το κύπελλο Ελλάδας στον ΠΑΟΚ.

Έρχεται επιθετικός

Η αποχώρηση του Άκπομ δημιουργεί ένα κενό στη θέση του σέντερ φορ, στο ρόστερ έχουν απομείνει ο Πολωνός Κάρολ Σφιντέρσκι και ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν «δουλέψει» την υπόθεση: νέος επιθετικός.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν αποφασίσει, ακόμα και αν δεν έφευγε ο Άγγλος στράικερ, να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός νέου σέντερ φορ (θα έρθει σίγουρα και ένας δεξιός μπακ για να κλείσει κι αυτή η… τρύπα), ο οποίος αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να γίνει αγώνας δρόμου προκειμένου να δηλωθεί στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες με την Κράσνονταρ.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα