ΠΑΟΚ: Κλείνει στην Μίντλεσμπρο ο Ακπομ!

ΠΑΟΚ: Κλείνει στην Μίντλεσμπρο ο Ακπομ!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κλείνει στην Μίντλεσμπρο ο Ακπομ!

bet365

Πολυ κοντά στην Μίντλεσμπρο, είναι ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Πριν το ματς με την Μπενφίκα η συμφωνία.

Ο 24χρονος επιθετικός μετά από 79 συμμετοχές και 18 γκολ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με την Μίντλεσμπρο πριν το ματς με την Μπενφίκα στα 3.000.000 ευρώ μετά την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Αγγλία!

Η Μίντλεσμπρο δίνει και ποσοστό μεταπώλησης στους «ασπρόμαυρους» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τσούμπα Άκπομ, φτιάχνει βαλίτσες για το Νησί.​

Επιθυμία του νεαρού στράικερ ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του και τελικά όπως όλα δείχνουν αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ακπομ αφήνει τον ΠΑΟΚ μετά από καλή εμφάνιση που είχε κόντρα στην Μπενφίκα και ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Γιαννούλη για το 1-0 του Δικέφαλου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα