Το «αντίο» της Σεντ Ετιέν στον Εμβιλά: «Ευχαριστούμε μαέστρο»

Το «αντίο» της Σεντ Ετιέν στον Εμβιλά: «Ευχαριστούμε μαέστρο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Το «αντίο» της Σεντ Ετιέν στον Εμβιλά: «Ευχαριστούμε μαέστρο»

bet365

Η Σεντ Ετιέν αποχαιρέτησε τον Γιαν Εμβιλά με θερμό τρόπο, κάνοντας αναφορά στην συνεισφορά του στις επιτυχίες του γαλλικού συλλόγου.

Οι «πράσινοι» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους χαρακτήρισαν «μαέστρο» τον Γάλλο χαφ επισημαίνοντας την συμβολή του στην κατάκτηση της 4ης θέσης στη σεζόν 2018/19, αλλά και την προσφορά του στην ομάδα.

«Την Δευτέρα, ο Γιαν Εμβιλά έγινε και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τις επόμενες τρεις σεζόν έπειτα από συμφωνία του διεθνή μέσου για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας που προετοιμάζονται για να πάρουν μέρος στο Champions League.

Ο Εμβιλά ήρθε στη Σεντ Ετιέν το 2018 και πήρε μέρος σε 91 ματς με την πράσινη φανέλα συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 4ης θέσης στη σεζόν 2018/19. Ανάμεσα στον Ιανουάριο και τον Μάιο του 2018 είχε ήδη βοηθήσει την Σεντ Ετιέν να βρεθεί από την 17η στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η Σεντ Ετιέν τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα