ΠΑΟΚ: Τα highlights του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα (vid)

ΠΑΟΚ: Τα highlights του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα highlights του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα (vid)

bet365

Το PAOK TV συστήνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της καριέρας του 21χρονου Νορβηγού αριστερού μπακ.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το Σάββατο (12/9) την απόκτηση του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, ο οποίος υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο».

Ο Νορβηγός αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, που μέσα από το επίσημο κανάλι της ομάδας, το PAOK TV, παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του 21χρονου αριστεροπόδαρου μπακ.

«Το PAOK TV σας συστήνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, μέσα από ένα video με τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του», αναφέρει το σχόλιο που συνοδεύει τα highlights του νεαρού Νορβηγού.

Στο video πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι κούρσες του νεαρού ποδοσφαιριστή, τα γκολ και οι ασίστ που έχει μοιράσει στο νορβηγικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Βίκινγκ».

Δείτε ΕΔΩ το video με τα… καλύτερα του Νίλσεν Περέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα