«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γιαν Γκόρεντς», γράφουν οι Σλοβένοι

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γιαν Γκόρεντς», γράφουν οι Σλοβένοι

Gazzetta team
«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γιαν Γκόρεντς», γράφουν οι Σλοβένοι

bet365

Την περίπτωση του 21χρονου Γιαν Γκόρεντς, εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, σύμφωνα με σλοβενικό δημοσίευμα.

Οπως αναφέρει η «ekipa.svet24.si» 21χρονος Γκόρεντς, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ενωσης, ενώ στο παιχνίδι βάζει και τον Ολυμπιακό.

Ο Σλοβένος άσος, είναι δεξιοπόδαρος με ύψος 1.92μ και αγωνίζεται για λογαριασμό της Μούρα από τον περασμένο Γενάρη, όταν τον είχε αποκτήσει από την Ολίμπια και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’22. Μάλιστα, έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Σλοβενίας με Ολίμπια το 2019 και Μούρα το 2020.

Φέτος, μετράει 3 συμμετοχές και 1 ασίστ με την Μούρα (2 πρωτάθλημα-1 Ευρώπη), ενώ συνολικά έχει καταγράψει 49 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Σλοβενιας πετυχαίνοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει:

«Πριν από λίγες μέρες, γράψαμε ότι ένας από τους συλλόγους της Ιταλικής Serie B ενδιαφερόταν σοβαρά για τις υπηρεσίες του Γκόρεντς, αλλά ελληνικές πηγές μας… ψιθύρισαν ότι ο παίκτης είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού».

Και καταλήγοντας γράφει πως έχει ρήτρα αγοράς από την Μούρα ύψους 400.000 ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα