ΟΦΗ: Εκτός Σελίμοβιτς, Σολίς
Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και δεν θα έχουν τον νεαρό στόπερ και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αύριο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Γιώργος Σίμος άφησε εκτός τον Σελίμοβιτς καθώς ο νεαρός στόπερ άργησε να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου και τον Σολίς, που βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα.
Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μεγιάδο, ενώ νοκ άουτ παραμένουν οι Τσιλιανίδης, Φερέιρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
